Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Πήρε πίσω την συνέντευξη ο Μανώλης;



Τώρα εξηγείται, γιατί ο άλλοτε λαλίστατος βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις την προηγούμενη Κυριακή στις τηλεοράσεις, παραχωρώντας την θέση του στην Έλσα Παπαδημητρίου.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες της Ελευθεροτυπίας και της Καθημερινής, ο βουλευτής προσπαθούσε να ...μαζέψει άλλες του δηλώσεις σε τοπικά κανάλια, για να μην διαγραφεί. Στα Αθηναϊκά λοιπόν δεν μπορούσε να μιλήσει...
Γράφει μεταξύ άλλων σήμερα η Καθημερινή "Το σύνολο, πάντως, της κυβερνώσας παράταξης τελεί υπό τη συνεχή αγωνία μιας νέας δήλωσης βουλευτή που θα «φλερτάρει» με την «κόκκινη γραμμή» που χάραξε ο πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπή της Ν. Δ.
Χθες, ήταν η σειρά του βουλευτή Αργολίδος κ. Γιάννη Μανώλη, συνέντευξη του οποίου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κορίνθου πυροδότησε νέα σενάρια, φέροντάς τον ένα βήμα πριν από τη... διαγραφή.
Στη συνέντευξη που είχε προεγγραφεί -πιθανόν το Σάββατο- ο κ. Μανώλης επισημαίνει ως σημαντικό πρόβλημα την ακρίβεια και σημειώνει ότι με την πολιτική μας «φοβίσαμε τον κόσμο». Πληροφορίες για προσπάθεια ματαίωσης της προβολής της συνέντευξης ή εγγραφής νέας διαψεύδονταν από τον κ. Μανώλη, ο οποίος, πάντως, σημείωνε ότι αν απαιτηθεί, θα διευκολύνει τη Ν. Δ., παραιτούμενος της κοινοβουλευτικής έδρας".

Επίσης η Ελευθεροτυπία έχει ανάλογες πληροφορίες: "Μέχρι και ο Γιάννης Μανώλης πήρε πίσω συνέντευξη που έδωσε, έπειτα από απαίτηση της Ρηγίλλης, γιατί αλλιώς θα διαγραφόταν!"
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_03/10/2008_286926,http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=18273312

Δεν υπάρχουν σχόλια: