Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Εγκλημα απίστευτης αγριότητας με θύμα 33χρονο στο Αργος

Ιδιαίτερα απεχθές, σκληρό και βίαιο χαρακτηρίζεται από την αστυνομία το έγκλημα με θύμα έναν 33χρονο, πατέρα δύο παιδιών, από το Aργος και δράστες την 25χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, τον 28χρονο σύντροφό της και τον 65χρονο πρώην πεθερό του, που ομολόγησαν την πράξη τους.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009 όταν και χώρισε το ζευγάρι. Μάλιστα τον Ιούλιο το θύμα είχε συλληφθεί μετά από μήνυση της συζύγου του για απειλή και εξύβριση, καθώς το ζευγάρι διαφωνούσε σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών και τη διατροφή. Αυτό το περιστατικό οδήγησε γρήγορα την αστυνομία στα ίχνη των δραστών.
Το βράδυ της Τρίτης οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα που βγήκε από καφετέρια του Αργους. Τον ακλούθησαν με το αυτοκίνητό τους και σε μια ερημική τοποθεσία μέσα στην πόλη λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του του έκλεισαν τον δρόμο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πεθερός άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα του με ένα τεράστιο καδρόνι. Ημιλιπόθυμο τον έβαλαν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του και επιβιβάστηκαν σε αυτό ο σύντροφος της κοπέλας μαζί με τον 65χρονο. Η εν διαστάσει σύζυγος ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο.
Αρχικά ξεκίνησαν για να «ξεφορτωθούν» το θύμα στην ερημική περιοχή του Αχλαδόκαμπου, ωστόσο στη διαδρομή υπέστη βλάβη το λάστιχο του οχήματος και τα σχέδια άλλαξαν. Αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους στο ποτάμι Ερασίνος έξω από το Αργος. Εκεί ο 65χρονος βγάζοντας τον πρώην γαμπρό του από το αυτοκίνητο άρχισε και πάλι να τον χτυπά και όταν βεβαιώθηκαν για τον θάνατό του τον πέταξαν στο ποτάμι. Διακόσια μέτρα πιο μακριά έσπρωξαν στο ποτάμι και το αυτοκίνητο.
Οι δράστες είχαν προσυμφωνημένο άλλοθι, το οποίο όμως γρήγορα έσπασε, αφού κατά τη διάρκεια της προανάκρισης έπεσαν σε αντιφάσεις.
Οι τρεις δράστες που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: