Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Δεν είναι «Μάννα» εξ ουρανού το αεροδρόμιο

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ή όχι, οι αντιδράσεις των Καλαματιανών στην προοπτική μετατροπής του αεροδρομίου της Τρίπολης από στρατιωτικό σε πολιτικό, πρέπει να προβληματίσουν τους φορείς της Αργολίδας και της Αρκαδίας.
ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ – διεκδίκηση τουλάχιστον μιας εικοσαετίας που φαίνεται να πλησιάζει στην υλοποίησή του, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, επειδή η προσπάθεια εγκαταλείπεται από τους διεκδικητές την τελευταία στιγμή.  Μιας και φαίνεται ότι θεωρούν πως δρομολογήθηκε η επίλυση, σταμάτησαν την διεκδίκηση περιμένοντας απλά τα αποτελέσματα.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ από την Καλαμάτα δεν έχουν μέχρι στιγμής τύχει απάντησης από την Αργολίδα. Και πολύ φοβάμαι ότι οι αντίθετες απόψεις θα επικρατήσουν, αν δεν επιχειρηματολογήσουν για μία ακόμα φορά οι φορείς του νομού.

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ αρκέστηκε στην …εξαγγελία Τατούλη και δεν κινείται δυναμικά να ενισχύσει την διεκδίκησή της. Αντίθετα το δημοτικό συμβούλιο της Καλαμάτας καλείται να συνεδριάσει και να αντιδράσει στην δημιουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη.

Η μετατροπή του στρατιωτικού  αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό, θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη όλης της περιοχής. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και να ενεργήσουν κατάλληλα όσοι περιμένουν το «Μάννα» εξ ουρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: