Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η ώρα της αριστεράς και τα παπαγαλάκια


ΑΡΓΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, αλλά ήρθε τελικά η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν, όσα δεν είχε καταφέρει από το 1974 μέχρι σήμερα η Αριστερά, που παρέμενε στην γωνία αποκομμένη και απομονωμένη ως κίνημα διαμαρτυρίας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τα δύο κυρίαρχα μέχρι τώρα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αντιληφθούν τα μηνύματα της κάλπης. Καταλαβαίνουν τα δύο αυτά κόμματα τι γίνεται, ή από την πανωλεθρία που έπαθαν δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει και θεωρούν ότι είναι ακόμα οι πρωταγωνιστές;

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ έδωσαν εντολή στον Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Υπό προϋποθέσεις όμως:

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσέξει, αφού ένα μέρος του ποσοστού του είναι ψήφος διαμαρτυρίας των άλλων κομμάτων. Και οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνουν στην επιλογή τους και να μην ξεστρατίσουν.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ επομένως το μνημόνιο, με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να είναι ξεκάθαρος από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα παπαγαλάκια έχουν πιάσει δουλειά ρίχνοντας τόνους λάσπης, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες για το αντίθετο.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας αυτή τη στιγμή πρέπει να καταθέσει ένα υλοποιήσιμο σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας και εξόδου της από την κρίση, φέρνοντας έτσι την κεντροαριστερά στο προσκήνιο και ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία αυτού του τόπου. Αλλιώς, η Αριστερά, θα παραμείνει ξανά στην γωνία αποκομμένη και απομονωμένη ως κίνημα διαμαρτυρίας, έχοντας κάνει απλά ένα διάλειμμα από την μέχρι τώρα πορεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: