Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Το ταγκό της διάλυσης

ΤΑ ΠΑΝΤΑ βρίσκονται υπό διάλυση αυτή τη στιγμή στη χώρα. Οι στιγμές που βιώνουμε είναι ιστορικές. Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, οι μισθοί και οι συντάξεις κινδυνεύουν να μην πληρωθούν, το κράτος είναι ανύπαρκτο. Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα παραδίδει στους εταίρους της ό,τι της απέμεινε, χάνοντας όχι μόνο την ήδη απολεσθείσα αξιοπρέπειά της, αλλά και την εθνική της κυριαρχία.
ΟΙ ΩΡΕΣ και οι μέρες που περνούν είναι οι πλέον κρίσιμες, για το μέλλον αυτού του τόπου και των πολιτών. Τα σκληρά πρωτοφανή μέτρα που έχουν ληφθεί δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο σύνολό τους, όχι μόνο λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα εφαρμόζει, αλλά και επειδή οι φορολογούμενοι δεν έχουν άλλο να δώσουν. Στέρεψαν και τα τελευταία ευρώ που μπορούσε να διαθέσει για το κράτος κάθε νοικοκυριό, και κάθε επιχείρηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ αυτή τη στιγμή κρέμεται σε μία κλωστή, προκειμένου να δημιουργηθούν εντελώς ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αναταραχές. Τα πάντα είναι στο όριό τους.

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ έχουν στενέψει τόσο πολύ ώστε να μην υπάρχει εναλλακτική λύση, από το αλλάξει τώρα η πολιτική της υποδούλωσης και να κινηθούν τα νήματα ώστε να δοθεί μια οριστική λύση. Και για να πετύχουμε αυτόν το στόχο, δεν αρκεί να περιμένουμε πότε θα αποφασίσουν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί αν θα μας δώσουν την επόμενη δόση. Εμείς, με τα όπλα που διαθέτουμε -δηλαδή την πτώχευσή μας, ή την απειλή αποχώρησης από το ευρώ – πρέπει να τους αναγκάσουμε σήμερα κιόλας να συμπλεύσουν με τις ανάγκες της χώρας μας. Πριν να είναι αργά.

Η ΧΩΡΑ χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως, το ταγκό της διάλυσης και της καταστροφής της. Να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: