Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Πρωινός εφιάλτης με εισβολή 3 κουκουλοφόρων

Πρωινός εφιάλτης ήταν η εισβολή τριών οπλισμένων κουκουλοφόρων στο σπίτι μιας οικογένειας στο χωριό Δαλαμανάρα, κοντά στο Aργος.
Hταν 9.30 το πρωί και στο σπίτι βρίσκονταν το ανδρόγυνο, η ανήλικη κόρη τους και μία οικιακή βοηθός, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα και οπλισμένοι με ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους.
Είχαν μπει στο σπίτι από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα σκίζοντας μια σήτα. Οι δράστες, χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης, με την απειλή των όπλων τους, ακινητοποίησαν όλη την οικογένεια και την οικιακή βοηθό, κλείνοντάς τους σε μία αποθήκη στο υπόγειο του σπιτιού. Φαίνονταν να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού και χωρίς να καθυστερήσουν βρήκαν εύκολα και πήραν 300 ευρώ και μεγάλης αξίας χρυσαφικά.

Αφησαν κλειδωμένους τους ενοίκους του σπιτιού στην αποθήκη και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας, η οποία κατάφερε να βγει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία τουλάχιστον 20 λεπτά αργότερα. Η Αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει ούτε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.
Πάντως, οι έρευνες εντοπίζονται στο οικείο περιβάλλον, αφού οι ληστές φαίνεται ότι γνώριζαν τα κατατόπια. Από καιρό πρέπει να σχεδίαζαν τη ληστεία. Δύο μήνες νωρίτερα το ένα σκυλί της οικογένειας πέθανε με περίεργο τρόπο και ένα ακόμα σκυλί εξαφανίστηκε, πράγμα που συνδέουν οι αστυνομικοί με τη ληστεία.
Επίσης, να σημειωθεί ότι προ διμήνου άγνωστοι είχαν μπει και στο σπίτι των γονιών του ζευγαριού που βρίσκεται μέσα στο ίδιο οικόπεδο, χωρίς όμως να βρουν πράγματα ιδιαίτερης αξίας για να κλέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: