Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ο …«Γολγοθάς» των υποψηφίων των αντιφάσεων και της κωλοτούμπας

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ για όλους τους υποψήφιους και ιδιαίτερα για τους προβεβλημένους αποτελεί η παρούσα προεκλογική περίοδος. Με ευθύνη, όχι απαραίτητα των ιδίων, αλλά οπωσδήποτε των κομμάτων που υπηρετούν, έχουν διαψεύσει τις προσδοκίες των ψηφοφόρων και πληρώνουν το κόστος της πολιτικής που έφερε τη χώρα σε αυτήν την κατάντια.
ΑΚΟΜΑ και νεοσσοί της πολιτικής που υπηρετούν τα κόμματα του μνημονίου, στα μάτια του κόσμου φέρουν το βάρος των αντιφάσεων και της κωλοτούμπας, δηλαδή της κοροϊδίας των κομμάτων τους προς τους ψηφοφόρους, που μεταμφιεσμένα σήμερα με νέους αρχηγούς προσπαθούν να διαγράψουν από την μνήμη του καθενός το κακό που έκαναν και την ζημιά που προκάλεσαν.

ΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, όσοι πήραν την δύσκολη απόφαση να είναι υποψήφιοι βουλευτές σε  αυτή την προεκλογική περίοδο, με τα κόμματα του μνημονίου. Το γεγονός και μόνο ότι ο κόσμος τους αντιμετωπίζει με καχυποψία, το γεγονός ότι πολλές φορές είναι δακτυλοδεικτούμενοι ως κακά παραδείγματα, το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζονται ως ανεπιθύμητοι στον ίδιο τους τον τόπο και νοιώθουν ότι ζουν υπό την απειλή του προπηλακισμού, το γεγονός ότι ασκείται συνεχής έλεγχος της κάθε τους κίνησης και λέξης από τον πολίτη που πλέον είναι απαιτητικός και αναζητά την αλήθεια, τους κάνει να βιώνουν μια προεκλογική περίοδο, τέτοια, που δεν θα εύχονταν στον χειρότερο εχθρό τους.

ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΥΜΝΟΙ και ευάλωτοι, ακόμα και αυτοί που δεν θέτουν υποψηφιότητα για την …επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά για να προσφέρουν στον τόπο, με όποιες δυνάμεις διαθέτουν.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θα ψηφίσει ο κόσμος σε αυτές τις εκλογές είναι διαφορετικά. Οι υποψήφιοι αυτή τη φορά, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τους χειροκροτητές που τους εξασφαλίζουν οι κομματάρχες τους, αλλά οργισμένους πολίτες που θέλουν πραγματικούς εκφραστές της δημοκρατίας και υπηρέτες του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: