Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Βόμβα ή φαρσοκωμωδία η νέα παραίτηση;

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ξανά ο Γιάννης Μανώλης, όπως προαναγγέλλει με χθεσινές του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, μετά το σάλο που προκάλεσε η τοποθέτηση του για «επανίδρυση» της Νέας Δημοκρατίας και την επιστολή του στον Πρωθυπουργό.
ΤΟ ΕΡΓΟ το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, μόνο που ο δημοφιλής των τηλεοράσεων βουλευτής, σε κάθε απειλή παραίτησης κάνει πίσω μετά από λίγο. Αν όντως, όμως, ο πρώην συνδικαλιστής ένοιωθε άβολα στη Νέα Δημοκρατία, θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει πράξη τις απειλές του και όχι να τις μεταθέσει για να τις πραγματοποιήσει μετά τα καλοκαιρινά μπάνια.
Η ΘΕΣΗ του βουλευτή είναι γλυκιά όμως, κυρίως όταν ο αιρετός απολαμβάνει ευρύτατης δημοσιότητας την οποία ο Γιάννης Μανώλης καταφέρνει να πετυχαίνει, κάθε φορά που δηλώνει παραίτηση.
ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ τελικά ο Μανώλης, όπως ισχυρίζεται, λέγοντας ότι ετοιμάζονται να του φορτώσουν την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, ή πιέζει και θέτει σε ομηρία τον ίδιο τον Καραμανλή για να μην χρίσει υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας τον Γιάννη Ανδριανό, που απειλεί την επανεκλογή του; Μην ξεχνάμε άλλωστε την έντονη δημόσια αντίδραση του βουλευτή, όταν προεκλογικά των Ευρωεκλογών, προωθήθηκε η υποψηφιότητα Ανδριανού στην Αργολίδα, με τον τελευταίο να εμφανίζεται και να απολαμβάνει μόνιμα μια θέση δίπλα στον φίλο του Πρωθυπουργό!
ΑΡΑΓΕ ΑΝ ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης είχε καταλάβει μια κυβερνητική θέση, ή αν δεν είχε να αντιμετωπίσει ως εσωκομματικό αντίπαλο τον Ανδριανό και βέβαια αν η Νέα Δημοκρατία δεν στηριζόταν σε 151 έδρες, θα έπραττε το ίδιο ή θα καθόταν στ΄ …αυγά του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: