Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο τζάμπας ζει (μέσα στο ίδιο το κράτος)!!!


ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ για να απαλλάσσεται από τα έξοδα φαίνεται ότι ανακάλυψε η κυβέρνηση: Να φορτώνει οικονομικά βάρη στους ΟΤΑ. Μετά τα λεγόμενα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων (Φορολογικά ΚΕΠ) την στέγαση των οποίων ουσιαστικά επιβαρύνθηκαν οι δήμοι, έρχεται τώρα και το υπουργείο Δικαιοσύνης να εφαρμόσει την ίδια τακτική…

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ήρθαν από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ναυπλίου, το οποίο ζητά από το Δήμο Ναυπλίου την παραχώρηση αμισθί κτηρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του. Και μάλιστα με την θρασύτατη προθεσμία των 30 ημερών.

ΤΙ ΑΛΛΟ θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς βλέποντας αυτή την προθεσμία, από ένα εκβιαστικό δίλημμα που πιθανότατα κρύβεται πίσω της: ή μας δίνετε τζάμπα χώρο ή μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και βάζουμε λουκέτο ή πάμε γι΄ άλλες …πολιτείες.

ΔΗΛΑΔΗ μετά τον καταιγισμό των φόρων που πληρώνουν όλοι καθημερινά, καλούνται να πληρώσουν ως δημότες από την τσέπη τους και για την παραμονή του Πρωτοδικείου ή όποιας άλλης υπηρεσίας στην πόλη τους!!!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ είναι μελετημένο καλά. Αν αδιαφορήσει ο κάθε δήμος και δεν δώσει τζάμπα χώρο για την στέγαση, στερείται μιας υπηρεσίας με όλα τα παρελκόμενα αυτής, δηλαδή την απομάκρυνση του προσωπικού, την απώλεια εσόδων από επισκέπτες που έρχονται ειδικά για την υπηρεσία αυτή και όλα τ΄ άλλα.

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το δίλημμα «δώστε χώρο, αλλιώς φεύγει το Πρωτοδικείο» !

Δεν υπάρχουν σχόλια: